Personvernerklæring

Hvem er vi?

Glucomannan-norge.no er et nettsted som tilbyr informasjon om helseprodukter og da i all hovedsak slankeproduktet. Denne informasjonen er ikke ment som kilde for å ta avgjørelser knyttet til egen helse. Kontakt fastlege eller annet autorisert helsepersonell for diagnose og veiledning.

Tekst- og bannerannonser benyttes på disse sidene og noen artikler kan inneholde utdatert informasjon. Vi kan ikke holdes ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider vi lenker til. Vi har med andre ord et sammarbeid med flere forhandlere av helseprodukter og mottar provisjon dersom du som leser klikker deg videre å så kjøper det omtalte produktet.

Vi presiserer at de aller fleste helseproduktet kan gi bivirkninger. Risikoen for bivrikninger er relativt liten når vi snakker om reseptfrie og naturlige slankemidler, men den er tilstede. Mest vanlig er det å oppleve allergiske reaksjoner på inneholdet i et slankeprodukt.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler ikke inn personopplysninger om våre lesere og vi mottar ikke slike opplysninger fra tredjeparter. Av den grunn har vi naturligvis ikke retningslinjer for oppbevaring av personopplysninger, dersom noen skulle savne det.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Kontaktinformasjon

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan vi nås via epost: admin@glucomannan-norge.no