Xenical er slankemedisin på resept

Oppdatert

Xenical Orlistat er et reseptbelagt slankemiddel mot overvekt som blokkerer noe av matfettet slik at det blir mye enklere å gå ned i vekt. Risikoen for bivirkninger, slankeeffekten, muligheten til å kjøpe Xenical, samt gode alternativer er noe av det du kan lese om i denne artikkelen.

Derfor er Xenical et godt valg

Dette er kort oppsummert en godkjent slankemedisin med klinisk bevist effekt som garantert virker som en fettblokker. Dersom du sliter med å gå ned i vekt er med andre ord Xenical er meget godt valg, ikke minst sammenlignet med XLS Medical som også skal blokkere matfett. Effekten er langt bedre dokumentert og brukerne som har delt sine erfaringer på nett er bedre fornøyd med Xenical enn med XLS Medical. Her finner du brukere som har delt sin erfaring med Xenical Orlistat som produktet også kalles.

Det finnes gode alternativer

Det beste alternativet til Xenical er MaxMedix Fatbinder som er et CE-sertifisert slankeprodukt. Dette reseptfrie produktet kan fjerne utrolige mengder med fett og er i følge studier langt mer effektiv enn konkurrentene. Denne fettbinderen virker med andre ord på samme måte som Xenical. Et alternativ er naturligvis glucomannan, men som vi har omtalt her er virkemåten en helt annen.

Hvor god er slankeeffekten?

Xenical inneholder den aktive ingrediensen Orlistat som binder opp og fjerner inntil 1/3 av fettet vi får i oss gjennom maten. Det er en meget godt dokumentert påstand og studier viser også at Xenical Orlistat gir gode resultater for personer som lider av diabetes type 2.

En av studiene som gir en pekepinn på slankeeffekten er omtalt her og hadde en varighet på 24 uker. Da hadde deltakerne som fikk Orlistat i snitt gått ned 4,65 kilo, mens tilsvarende tall for kontrollgruppen var 2,5 kilo.

Andre studier viser at opp mot 20 prosent av de som tar Xenical i et år vil redusere vekten med 10 prosent. Da i kombinasjon med kalorikutt. Xenical gir med andre ord begrenset effekt og det tar tid før resultatene oppnås.

Ikke alle får resept

Det er ikke alle som vil få resept på Xenical omtalt ovenfor og det av to årsaker. For det første er det slik at enkelte utsatte grupper ikke bør benytte dette slankemiddelet og for det andre skrives Xenical Orlistat sjeldent ut til personer med en BMI under 30 (27).

Bivirkninger og utsatte grupper

Som nevnt er det enkelte grupper som ikke bør benytte Xenical og et eksempel er kvinner som ammer. Videre er dette et legemiddel som kan forårsake bivirkninger og relativt mange vil oppleve dette. Hodepine og magesmerter er eksempel på vanlige bivirkninger og du finner utfyllende og viktig informasjon om dette i pakningsvedlegget.

Hvordan kjøpe Xenical?

Det er ikke lenger lovlig å kjøpe Xenical eller andre legemidler fra utenlandske nettsteder. Myndighetene har nemlig endrer loven slik at det ikke er tillatt å få tilsendt legemidler fra utlandet. Myndighetene har imidlertid åpnet for norske nettapotek og dermed er det mulig å kjøpe Xenical på nett, forutsatt at du har resept. Her er en oversikt med godkjente norske nettapotek.

Ikke kjøp fra kriminelle

Du kan lovlig kjøpe Xenical, men se opp for alle de ulovlige nettstedene som reklamerer for «billig Xenical uten resept». Disse nettstedene drives av kriminelle som selger falske og potensielt skadelige legemidler produsert under kritikkverdige forhold. Bestill aldri Xenical fra et nettsted som ikke tilbyr konsultasjon med godkjent lege, resept, samt muligheten for at kundene selv kan kontrollere at de nødvendige godkjennelsene er på plass. Det er for øvrig kun tillatt å bestille Xenical fra et land innenfor EU/EØS. Les hva Legemiddelverket skriver.

Hvordan virker det?

Xenical inneholder den aktive ingrediensen Orlistat som binder opp og fjerner inntil 1/3 av fettet vi får i oss gjennom maten. Det er en meget godt dokumentert påstand og studier viser også at Xenical Orlistat gir gode resultater for personer som lider av diabetes type 2. Du finner utfyllende informasjon om effekten, dosering, bivirkninger, med mer på deres nettsider

Nyttig om denne slankemedisin

Det er ikke alle som vil få kjøpe Xenical fra nettklinikken omtalt ovenfor og det av to årsaker. For det første er det slik at enkelte utsatte grupper ikke bør benytte dette slankemiddelet og for det andre skrives Xenical Orlistat sjeldent ut til personer med en BMI under 30. Også dette kan du lese mer om hos nettklinikken og i tillegg finner du nyttig informasjon i pakningsvedlegget.

Les om fettforbrenning