Alli slankepiller med Orlistat

Oppdatert

Alli er slankepiller som inneholder det samme virkestoffet som det reseptbelagte legemiddelet Xenical. Effekten er med andre ord godt dokumenetert og dette er ikke et kosttilskudd slik som de fleste andre reseptfrie slankepiller.

Om alli slankepiller

Alli slankepiller inneholder virkestoffet Orlistat som er klassifisert som legemiddel. Likevel er ikke alli reseptbelagt og forklaringen på det er relativt lave doser med Orlistat. Xenical som også er et slankemiddel med Orlistat er derimot reseptbelagt fordi dosene er høyere. Orlistat er forøvrig et slankemiddel som virker ved å redusere fettopttaket og kalles derfor ofte for en fettblokker.

Derfor bør du forsøke disse slankepillene

Alli inneholder som nevnt det samme virkestoffet som den reseptbelagte slankemedisinen Xenical. Dette virkestoffet heter Orlistat og effekten er dokumentert gjennom en rekke kliniske tester og andre studier. Det beste argumentet for å kjøpe Alli slankepiller er med andre ord at dette slankeproduktet garantert virker.

Forskjellene på Alli og Xenical er knyttet til bivirkninger, pris og dette er knyttet mengden av virkestoffet Xenical. En tablett Alli inneholder kort forklart mindre virkestoff enn Xenical. Likevel er effekten nesten like godt og i tillegg er prisen lavere. Videre er risikoen for bivirkniger langt mindre dersom du velger Alli slankepiller som selges reseptfritt.

Hvordan kjøpe alli?

Når denne artikkelen ble skrevet var det mulig å kjøpe alli på nett, fra seriøse nettbutikker i EU. Myndighetene har imidlertid endret loven slik at det ikke er mulig å få tilsendt legemidler fra andre land. Dessverre er det med andre ord ikke mulig å kjøpe alli når dette skrives, men vi vil komme tilbake med en oppdatering dersom dette endres.

Heldigvis finner det et meget godt alternativ og da tenker vi på det britiske kvalitetsproduktet MaxMedix Fatbinder. I studier har dette slankeproduktet vist seg å være overlegen konkurrentene og det skal også virke bedre enn alli. Faktisk kan 2 kapsler med MaxMedix binde og fjerne fett som tilsvarer hele 540 kcal. Her kan du lese mer og kjøpe MaxMedix fatbinder.

Nyttig om dette produktet

Alli slankepiller selges lovlig og reseptfritt til Norge, dersom kjøpet foretas via nettbutikken omtalt ovenfor. Men, legg merke til at dette er et legemiddel og ikke et kosttilskudd. Det betyr blant annet at bivirkninger kan forekomme og at det ikke er alle som bør benytte Alli slankepiller. Informasjon om dette finnes hos nettbutikken hvorfra du kan kjøpe Alli, i pakningsvedlegget, samt på drugs.com.

Slankeeffekten fra Alli kommer som nevnt fra virkestoffet Orlistat og det virker ved å redusere mengden fett som tas opp fra maten. Dette fettet ender dermed opp som kroppsfett, men forsvinner fra kroppen på naturlig måte. Legg i den sammenheng merke til at et kosthold bestående av svært mye fett vil øke risikoen for bivirkninger. Bivirkningene er for øvrig ofte knyttet til fordøyelse og avføring.

Dersom du ønsker å forsøke et naturlig slankemiddel anbefaler vi slankepiller med glucomannan som først og fremst demper sultfølelsen. Sjekk gjerne vår omtale av Fibramin som inneholder glucomannan og krom for dempet søtsug. Ellers er RedXForte er godt alternativ som delvis virker på samme måte som Alli, mens du her kan du lese om Coffee&Konjac.

Les om slankepakken GlucoTrim