Guarana er sterke koffeinpiller

Oppdatert

De fleste kjenner nok til at koffein kan gi flere helsefordeler, inkludert økt fettforbrenning, mer energi og bedre prestasjonsevne. Nå er det mulig å kjøpe sterke, reseptfrie og ikke minst naturlige koffeinpiller på nett og produktet vi tenker på er Guarana kapsler.

Hvordan virker koffeinpiller?

Koffeinpiller som Guarana virker blant annet ved å stimulere sentralnervesystemet, ved å redusere mengden fett som lagres på kroppen, samt ved å frigjøre fett fra fettcellene. Resultatet av dette er blant annet økt fettforbrenning og dempet sultfølelse, med andre ord perfekt i forhold til slanking.

Dette er imidlertid ikke bare slankepiller og andre fordeler du kan oppnå fra koffein er bedre konsentrasjonsevne, bedre utholdenhet og generelt mer energi. Når det gjelder koffeinpillen Pure Guarana snakker vi om et naturlig kosttilskudd som vil gi merkbar effekt allerede etter om lag 15 minutt og først etter om lag 4 timer halveres effekten. Med en anbefalt døgndose på 3 slike koffeinpiller vil du men andre ord kunne dra nytte av koffein hele dagen.

Hva er Guarana?

Guarana er en buskplante som vokser i regnskogen i Amazonas og det er frukten fra denne planten som er mest interessant. Denne frukten inneholder nemlig noen frø som inneholder mye koffein. Faktisk inneholder Guarana langt mer koffein enn kaffebønner og denne naturlige koffeinen har vist seg å være minst like effektiv som syntetisk koffein.

Pris og kjøp av koffeinpiller

Pure Guarana er et kvalitetsprodukt som tilbys fra denne nettbutikken og prisen er i skrivende stund 279 kroner for 90 Guarana kapsler. Det tilsvarer 1 til 3 måneders forbruk og ved ordre over 499 kroner tilbys du gratis levering.  Rask og diskret levering er andre fordeler med denne nettbutikken som har tusenvis av fornøyde norske kunder.

Virkestoffer og dokumentasjon

Dette er som nevnt koffeinpiller og slankepiller hvor virkestoffet koffein er hentet fra naturen og det er altså årsaken til at disse pillene er reseptfrie. Naturlig koffein er hentet fra planten Guarana for lovlig å kunne gi deg samme effekt som reseptbelagte koffeinpiller. Studier viser nemlig at naturlig fremstilte koffeintabletter er like effektive som de syntetisk fremstilte variantene. Forskjellen er at du ikke behøver resept.

Det at koffein er verdens mest brukte sentralstimulerende stoff er i seg selv et godt bevis på at dette virkestoffet faktisk har effekt. Når det gjelder studier på koffein sin effekt i forhold til fettforbrenning og slanking finnes det mye tilgjengelig dokumentasjon og vi nevner her bare kort noen av institusjonene som har forsket på dette. National Research Council on Diet and Health, International Food Information Council, National Academy of Science, Mayo Clinic Foundation for Medical Education and Research, med flere.

Vi nevner ellers at koffein tidligere sto på dopinglisten til Wada, noe som viser at koffeinpiller har en prestasjonsfremmende effekt. Vi nevner også at Cola, mye på grunn av koffeininnholdet i en undersøkelse viste seg å være favorittdrikken til flertallet av verdens beste syklister. Ellers kan du lese om effekten koffein har i forhold til slanking, konsentrasjonsevne, prestasjonsevne, med mer i Tidsskrift for den Norske Legeforening.

Koffein kan forårsake bivirkninger

Koffeinpiller som Guarana er et naturlig kosttilskudd som de fleste personer over 18 år trygt kan bruke. Dersom du er sensitiv ovenfor koffein bør du imidlertid ikke bruke dette slankeproduktet og det samme gjelder for gravide og ammende. De mest vanlige bivirkningene som er rapportert ved bruk av koffeinpiller er for øvrig hodepine, søvnproblemer og uro. Det er imidlertid kun et mindretall av brukerne som vil oppleve slike bivirkninger ved bruk av Guarana kapsler.

  • Her kan du lese om glucomannan
  • Her kan du lese om Metaburn