More Man, svindel eller kvalitet?

Oppdatert

Til tross for myndighetenes skepsis er vi forholdsvis sikre på at mange vil kunne få en bedre helse ved å bruke kosttilskuddet More Man. God erfaring fra More Man er med andre ord realistisk, blant annet i forhold til vektreduksjon og økt sexlyst.

Derfor vil More Man gi gode erfaringer

Mange vil sannsynligvis oppleve gode erfaringer fra bruk av More Man og det gjelder blant annet menn med kulemage og mannepupper, menn som sliter med nedsatt sexlyst og menn som sliter med energimangel. Det er påstander vi delvis begrunner med at ingrediensene benyttet i More Man har dokumentert effekt på disse områdene. I tillegg er det slik at More Man er utviklet for å motvirke østrogendominans, en tilstand som også rammer menn og som kan forårsake en rekke helseplager som overvekt og nedsatt sexlyst.

Det finnes enda bedre alternativer

Uviklingen innen helseprodukter går raskt og siden denne artikkelen ble publiser har det dukket opp produkter som fremstår enda mer effektive. Et av disse er Maxulin som langt på vei gir de samme fordelene som More Man, men som inneholder mer effektive virkestoffer. Informasjon om alt i fra effekt til bestilling finnes på helseprodukter.org. For menn som ønsker mer energi og et bedre sexliv anbefales for øvrig Vigorex og for menn som ønsker best mulig slankeeffekt anbefales dette produktet.

Lettvint kritikk av More Man

Legemiddelverket og enkelte norske «eksperter» har uttalt seg negativt om produktene More Man og More Woman. Det er kritikk som delvis fremstår lettvint og som delvis ikke har noe med effekten å gjøre. Kort oppsummert er vi meget kritiske til disse uttalelsene, men overrasket er vi ikke. Her på berget er skepsisen til alt i fra kosttilskudd til e-sigaretter så stor at fakta gjerne overses.

Legemiddelverkets kritikk mot More Man og More Woman kom etter at de foretok en analyse som viste at produktene inneholder de samme ingrediensene. Produktene ble etter dette nærmest omtalt som svindel, for hvordan kan de samme ingrediensene som skal hjelpe kvinner gjør enn mann mer mandig?

Svarer er enkelt og greit at både More Man og More Woman virker mot østrogendominans, et helseproblem som både rammer kvinner og menn og som kan forårsake en rekke helseplager som overvekt, nedsatt sexlyst, humørsvingninger og energimangel. Det er med andre ord helt naturlig at produktene inneholder de samme aktive ingrediensene og det betyr selvfølgelig ikke at dette er snakk om svindel eller dårlige kosttilskudd.

Forhandleren av More Man har da heller aldri lagt skjul på likheten og lenge før Legemiddelverkets «sensasjonelle» oppdagelse var denne informasjonen fritt tilgjengelig på deres nettsider. Når det gjelder den andre typen kritikk mot More Man fremstår den enda dummere og faktisk går den ut på at det er feil å bli «mer mann».

I en av reklamene for More Man ble det opplyst om at dette blant annet er et kosttilskudd for menn som er i ferd med å forvandles til kvinner. More Man kan med andre ord hjelpe menn som blir for følsomme, får kvinnelige former, med mer. Det reagerte enkelte «eksperter» på, fordi det ble oppfattet som en slags kritikk av menn som gråter og har følelser.

Dette er direkte latterlig, men noen skal alltid ha trynet i media og da må de ha noe å kritisere. Dersom du er mann og synes det er helt greit å bli mer kvinnelig, da behøver du ikke vurdere å bruke More Man. Dersom du er en mann som ikke liker den forandringen østrogendominans kan føre til, da bør du forsøke More Man og du vil sannsynligvis få gode erfaringer. Det må være opptil den enkelte å velge hva som er ok og en forhandler må selvfølgelig få opplyse om potensielle fordeler med et kosttilskudd.

En liten oppsummering

Østrogendominans er et økende helseproblem som også rammer menn, noe du kan lese om her. More Man er et kosttilskudd som er utviklet for å motvirke dette problemet (Ja, for mange menn er det et problem å bli mer kvinnelige). I tillegg inneholder More Man flere ingredienser med dokumentert effekt, blant annet i forhold til vektreduksjon, økt sexlyst og økt energinivå.

Kan vi garantere at du vil gå ned i vekt ved hjelp av More Man? Kan vi garantere god More Man erfaring? Svaret på begge spørsmålene er naturligvis nei, men i følge den anerkjente eksperten dr. C.W. Randolph vil for mye østrogen føre til økt produksjon av fett, samt redusert forbrenning. I tillegg har som nevnt ingrediensene i More Man dokumentert effekt og østrogendominans er et voksende helseproblem. Effekten fra kosttilskudd som More Man vil for øvrig variere fra person til person, noe som til dels også gjelder legemidler.

I vår omtale om More Woman kan du lese om ingrediensene i More Man. Dersom du ønsker å gå ned i vekt og ikke sliter med østrogendominans anbefales et slankemiddel med glucomannan, for eksempel disse tablettene som virkelig kan gi fart på slankingen. Dersom du ønsker å forsøke et legemiddel mot overvekt anbefales artikkelen Xenical Orlistat.