Er Chili Burner løsningen?

Oppdatert

Er Chili Burner løsningen for de av oss som sliter med å gå ned i vekt? I denne artikkelen skal vi forsøke å gi deg svaret. Det betyr at vi ser nærmere på de viktigste ingrediensene som er chili og grønn te, samt på noe av de andre virkestoffene. Hvordan Chili Burner virker er naturligvis noe av det du vil finne svar på.

Hvordan virker Chili Burner?

Først noen ord om hvordan Chili Burner skal kunne hjelpe deg med slankingen. Etter produsentens egne opplysninger er det økt kaloriforbruk og høyere/raskere forbrenning av fett du kan oppnå og det stemmer for så vidt godt med kjente effekter fra ingrediensene som er benyttet. Nærmere bestemt, er dette slankepiller som ifølge forskning skal gi økt metabolisme (stoffskifte), noe som betyr høyere forbrenning av kalorier. I tillegg er det slik at Chili Burner øker mengden  fett som forbrennes som energi og i tillegg har en dempende effekt på søtsuget.

Slik kan du kjøpe Chili Burner

Dette produktet selges både under navnet Chili Burner og Chili Burn, uvisst av hvilken grunn. Dersom du ønsker å kjøpe dette slankemiddelet anbefaler vi denne nettbutikken som selger slankeprodukter uten abonnement. De tilbyr raskt og diskret levering, samt konkurransedyktige priser. I skrivende stund kan du faktisk kjøpe en hel måneds forbruk av Chili Burn til kun 209 kroner.

Chili for fettforbrenningen

Chilipepper har blitt en velkjent ingrediens i slankeprodukter som gjerne omtales som en «kickstarter». Tanken er at slankepiller med chili skal sette i gang og øke forbrenningen av kalorier og det er velkjent at varmeproduksjon krever energi i form av kalorier. Flere studier viser da også at chilipepper gir økt fettforbrenning og i så måte skulle Chili Burner være et godt valg for deg som ønsker slankehjelp. I følge troverdige kilder viser et gjennomsnitt fra studier at chili gir en daglig økning i kaloriforbruket på 100 til 300 kcal, noe som tilsvarer opp mot et kilo rent kroppsfett per mnd. Her er en annen studie hvor effekten har blitt påvist og her kan du lese mer.

Grønn te er også en viktig ingrediens

Chili Burner er slankepiller som også inneholder grønn te. Det er en ingrediens du finner i en rekke gode slankeprodukter, noe som skyldes at virkestoffene i grønn te har god effekt i forhold til forbrenningen. Det er påstand som er dokumentert gjennom flere studier og så lang vi kan se er grønn te en av de best dokumenterte ingrediensene som finnes.

Et godt eksempel på dette er konklusjonen forskere ved det anerkjente Penn State kom til. De gikk gjennom en rekke studier på grønn te og slanking og deres konklusjon var at virkestoffene i grønn te både reduserer kroppens opptak av fett og gir økt forbrenning av kalorier.  Videre kan vi nevne at en klinisk studie foretatt ved Geneva University beviste at virkestoff fra grønn te gir økt forbrenning av kalorier.

Andre ingredienser

Chili Burner inneholder også ingrediensene dill, ingefær og peppermynteolje. Sistnevnte skal blant annet redusere sultfølelsen, mens dill blant annet skal gi bedre fordøyelse og muligens redusere cellulitter. Når det gjelder ingefær skal denne ingrediensen både stimulere fettforbrenningen og dempe sultfølelsen. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har funnet like mye dokumentasjon for disse påstandene. Riktignok finnes det flere studier som viser at også dill, ingefær og peppermynteolje vil hjelpe mot overvekt, men det er først og fremst grønn te og chilipepper som gjør Chili Burner til det vi må kunne betegne som et veldokumentert slankeprodukt.

Er Chili Burner løsningen?

Med bakgrunn i dokumentasjon og studier på chili og grønn te gir vi Chili Burner mer enn godkjent og alt tyder på at dette er slankepiller som vil gi en merkbar slankeeffekt. Hele løsningen på vektproblemene dine er imidlertid ikke dette produktet og det finnes noen alternativer som fremstår mer effektive. Da tenker vi først og fremst på slankeproduktene CoffeeForte, Glucomannan Plus og ikke minst MaxMedix Fatbinder.