Du bør teste Carb No More

Oppdatert

Carb No More er en karboblokker som du virkelig bør teste, vel å merke dersom du har behov for å gå ned i vekt. Dette er nemlig en helt unik karboblokker, fordi den også demper søtsuget og øker fettforbrenningen. Carb No More er enkelt og greit slankepiller som virker og nedenfor kan du lese ok hvorfor.

Pris og bestilling

En karboblokker virker ved å redusere mengden karbohydrater som tas opp i kroppen for så å ende opp som kroppsfett. Det gir mer effektiv slanking og Carb No More kommer som nevnt også med andre fordeler. Dersom du ønsker hjelp til slankingen kan du kjøpe Carb No More fra denne nettbutikken som har spesialisert seg innen slankeprodukter.

De tilbyr raskt og diskret levering og her tusenvis av fornøyde norske kunder. Videre tilbyr de fri frakt ved ordre over 499 kroner, samt muligheten til betalingsutsettelse. Prisen for en måneds forbruk av Carb No More er i skrivende stund 299 kroner for 60 kapsler (30 doser) og du får rabatt ved større bestillinger.

En unik karboblokker som virker godt

Så å si alle karboblokkere virker fordi de inneholder en ingrediens med navnet Phaseolus vulgaris (hagebønner). Det er en slankende ingrediens med godt dokumentert effekt som beviselig virker. Carb No More inneholder også Phaseolus vulgaris, men likevel vil vi betegne dette som en unik karboblokker og forklaringen på det er løvetann, krom, guarana, eplecidereddik og kanel. Det er nemlig slik at Carb No More også inneholder disse ingrediensene og dermed kan du både forvente økt forbrenning, mindre søtsug, med mer.

Derfor anbefaler vi Carb No More

En anerkjent produsent står bak Carb No More som selges av en seriøs forhandler med et godt rykte. Det er noe av forklaringen på hvorfor vi anbefaler Carbo No More. Den viktigste forklaringen er imidlertid godt dokumenterte ingredienser som gir god slankeeffekt. Dersom du ønsker å forsøke en karboblokker finnes det ikke bedre alternativer og i en europeisk kåring ble Carb No More kåret til best i test.

Effektive virkestoffer sørger for den gode effekten

Phaseolus vulgaris er som nevnt hovedingrediensen i de aller fleste karboblokkere og dette er naturlig nok en god dokumentert ingrediens. Blant annet har effekten blitt dokumentert gjennom en dobbeltblind-studie omtalt på nutritionj.com. I denne 12 ukers-studien oppnådde deltakerne som fikk phaseolus er betydelig vekttap, mens kontrollgruppen ikke gikk noe ned i vekt.

Flere lignende studier har blitt gjennomført med samme resultat og mange har delt historier om vekttap knyttet til bruk av slankeproduktet Carb No More. Det finnes med andre ord ingen tvil om at Carb No More virker som en karboblokker og også de andre fordelene er relativt godt dokumentert.

Guarana er den planten som inneholder aller mest koffein og økt fettforbrenning er en av de største fordelene. Mer presist bidrar Guarana til at mer av det lagrede kroppsfettet forbrennes og på denne siden kan du lese mer om slankeeffekten.

Kanel kan i følge forskning omtalt på dinside.no bidra til vekttap og noe av forklaringen er at kanel gjør insulinet i kroppen mer effektivt. Legg merke til at kanel må inntas daglig for å oppnå ønsket effekt, for eksempel i form av slankepiller

Eplesidereddik bidrar til at Carb No More har en positiv effekt på fettforbrenningen og denne ingrediensen kan også dempe sultfølelsen. Informasjon om studier og alle helsefordelene fra eplesidereddik finnes på healthline.com.

Krom er mineralet som ofte anbefales mot søtsuget og denne ingrediensen kan også bidra til å optimalisere fettforbrenningen. Den stabiliserende effekt på blodsukkeret er forklaringen på hvorfor krom virker og her kan du lese mer om effekten.

Det er helheten som gir den gode effekten

Alle ingrediensene i Carb No More virker, men hver for seg er effekten noe begrenset. Studier på eplesidereddik viser for eksempel et vekttap på 1.5 kilo etter 3 måneder. Det er med andre ord helheten som gjelder og Carb No More inneholder en kombinasjon av virkestoffer som er satt sammen for best mulig slankeeffekt.

Sjekk hvorfor glucomannan virker mot sultfølelsen