Brun & Slank for gode erfaringer

Oppdatert

Sannsynligheten for at din erfaring med Brun & Slank vil bli god er meget stor. Dessverre kan ikke artikkelforfatteren teste alle helseprodukter som omtales og kan derfor ikke dele egne erfaringer. Men, nedenfor skal jeg blant annet forklare hvorfor de fleste vil bli fornøyde med dette produktet.

Pris og bestilling

Aller først tar vi med litt informasjon om hvordan du kan bestille dette helseproduktet, samt om pris og betingelser. Brun & Slank er reseptfritt produkt som du trygt kan bestille på nett og prisen er mer en overkommelig. To måneders forbruk koster i skrivende stund kun 398 kroner og Brun & Slank selges kun som et abonnement. Dette abonnementet er helt bindingsfritt og det gjelder også det gode tilbudet nye kunder kan benytte seg av. Dette tilbudet gir to måneders forbruk av Brun & Slank til en pris på kun 79 kroner. Her kan du bestille Brun & Slank

For gode erfaringer

Dokumenterte virkestoff som tusenvis av mennesker har god erfaring med. Det er forklaringen på hvorfor de aller fleste vil bli fornøyde med Brun & Slank. Noen brukere vil imidlertid også bli misfornøyde og det skyldes følgende. Effekten fra kosttilskudd og legemidler varierer fra person til person og det er ikke alle som vil oppnå ønsket effekt. Kjente legemidler som Viagra og Xenical virker heller ikke for alle og det gjeler også Brun & Slank.

Slankere og brunere

Dokumenterte virkestoffer er som nevnt den store fordelen med Brun & Slank. Dette produktet inneholder både ingredienser som bevislig gjør det brunere, samt ingredienser som beviselig virker mot overvekt. Det er med andre ord mulig å bli slankere og brunere ved hjelp av samme produkt og Brun & Slank kan i tillegg styrke immunforsvaret, samt gi en rekke andre helsefordeler.

Derfor blir du brunere

Brun & Slank inneholder betakaroten et stoff som mange har god erfaring med og som i huden omdannes til Vitamin A. En dypere, jevnere og sterkere brunfarge er en av fordelene med betakaroten som også forebygger soleksem og motvirker aldring av huden. Du kan lese mer om fordelene med betakaroten på drhealthbenefits.com

Brun & Slank inneholder også to andre ingredienser som bidrar til at du blir brunere og får en finere hud. En av disse ingrediensene er kobber som stimulerer et stoff som gjør oss brune (melanin). Den andre ingrediensen er sink som er viktig for vedlikeholdet av hud og hår. I tillegg har forskere påvist at sink kan hjelpe mot overvekt. Les mer om kobber på vitusapotek.no og om sink på livestrong.com.

Derfor blir du slankere

Brown seaweed er en godt kjent slankende ingrediens som finnes i Brun & Slank og denne ingrediensen går under mange navn, for eksempel grisetang, weight loss kelp og Ascophyllum nodosum. Brown seaweed inneholder jod som er viktig for energiomsetningen og ikke minst fucoxanthin. Sistnevnte er et effektivt slankemiddel som i følge tidsskriftet Diabetes, Obesity and Metabolism kan øke forbrenningen en god del. Les mer om jod på naturalnews.com.

Brun & Slank inneholder også krom som kan optimalisere forbrenningen, men som først og fremst er kjent for å motvirke søtsuget. Sistnevnte er noe mange har god erfaring med, noe du kan lese mer om på womenshealthmag.co.uk. Kolin er et næringsstoff som de fleste får i seg alt for lite av, om vi skal tro amerikanske myndigheter. (norske myndigheter har ingen anbefalinger). En av fordelene er at kolin sørger for at mer fett forbrennes som energi og du kan lese mer om denne ingrediensen på nootropicsinfo.com.