Tilbud og gode priser

Glucomannan er slankesuksessen for deg som ønsker hjelp til å kutte kalorier og nedenfor finner du en oversikt med tilbud på relevante slankeprodukter. Noen av disse inneholder kun glucomannan, mens andre også inneholder grønn kaffe, krom og/eller andre slankende ekstrakter.

Kort om tilbud og abonnementer

Svært mange naturlige slanketabletter selges som et abonnement og det ser vi i utgangspunktet på som en fordel. Det er nemlig slik at slanketabletter må benyttes over tid for at ønsket effekt skal oppnås og i tillegg holdes prisen nede når kostbare mellomledd (apotek, helsekostbutikker) kan unngås.

De fleste naturlige slankemidler og andre kosttilskudd kan bestilles rimelige av nye kunder og det skyldes stor konkurranse. Selger går gjerne med tap på den første månedens forbruk for å sikre nye kunder og det kommer oss forbrukere til gode. Alle tilbud på slanketabletter med glucomannan som er omtalt nedenfor kommer for øvrig som abonnement uten bindingstid. (Vi oppdaterer jevnlig denne siden, men endringer i priser og betingelser kan forekomme).

NediVekt er et populært slankemiddel med glucomannan og ingrediensen krom som blant annet virker mot søtsug. Ordinær pris for en måneds forbruk er i skrivende stund 398 kroner og det beste tilbudet gir halv pris og dermed betaler du kun 199 kroner. Frakt er inkludert. Les mer og bestill.

Gluco Max er slanketabletter for de som ønsker et kosttilskudd som kun inneholder glucomannan utvunnet fra konjakrot. Ordinær pris for en måneds forbruk av dette slankemiddelet er i skrivende stund 356 kroner og da er frakt inkludert. Det beste tilbudet ligger i skrivende stund på 178 kroner, med andre ord halv pris. Les mer og bestill

Rasvital bygger på ingrediensene glucomannan, grønn te og grønne kaffebønner og prisen kan vi ikke klage på. En måneds forbruk koster i skrivende stund 279 kroner og det beste tilbudet gir samme mengde til kun 19 kroner. Frakt på 69 kroner er ikke inkludert. Les mer og bestill. (Produktet har blitt erstattet med det identiske slankemiddelet Glucoman).

Glucomin er et nytt slankeprodukt med glucomannan og dette produktet er et godt valg for deg som ønsker hjelp til å kutte kalorier. Ordinær pris er i skrivende stund 299 kroner for en måneds forbruk med frakt inkludert. Det beste tilbudet gir under halv pris og er bindingsfritt. Les mer og bestill