Spirosan supermat mot overvekt

Spirosan er et norskutviklet slankemiddel som både omtales som supermat og som slankepiller. Nedenfor kan du lese om de aktive ingrediensene, om slankeeffekten, samt om hvor du kan kjøpe Spirosan slankepiller.

Derfor bør du forsøke dette kosttilskuddet

Spirosan inneholder ingredienser med dokumentert slankeeffekt og bidrar samtidig med viktige næringsstoffer. Det er kort oppsummert fordelen med Spirosan slankepiller som blant annet er en god kilde til Vitamin B12 og som styrker immunforsvaret. Når der gjelder slankeeffekten virker Spirosan på to forskjellige måter og en av disse er ved å dempe søtsuget slik at det blir enklere å kontrollere kaloriinntaket. I tillegg virker Spirosan ved å binde opp og fjerne fett fra maten vi spiser, slik at dette fettet ikke ender opp på kroppen. Legg også merke til at Spirosan er et rimelig slankemiddel som du kan forsøke gratis.

Hvordan kjøpe Spirosan?

På forhandlerens salgssider finner du muligheten til å kjøpe Spirosan og der finnes også et godt tilbud som gir en måneds forbruk gratis. Du betaler kun 40 kroner i porto og får din bestilling direkte i postkassen. Dette tilbudet er bindingsfritt slik at du når som helst kan si opp ditt abonnement, men husk at et kosttilskudd bør tas over tid for å oppnå ønsket effekt. Ordinær pris er for øvrig kun 217 kroner for en måneds forbruk og da er frakt inkluder. NB: Kampanjen er avsluttet. For økt forbenning anbefales Coffee Forte og for kalorikutt anbefales denne nyheten.

Effekt og ingredienser

Bedre metabolisme, et mer velfungerende fordøyelsessystem, mindre søtsug, redusert fettopptak, tilskudd av viktige næringsstoffer og et styrket immunforsvar er det du kan forvente fra Spirosan. Det er mulig takket være de to ingrediensene Spirulina og Kitosan som du kan lese mer om nedenfor. Vår oppfatning er at dette slankemiddelet sannsynligvis hjelper mot overvekt og i tillegg gir en rekke andre helsefordeler. Dersom du utelukkende er på jakt etter et godt dokumentert slankeprodukt vil vi imidlertid anbefale glucomannan og da gjerne dette produktet.

Kitosan er den ingrediensen som sørger for at Spirosan kan fjerne fett og dette virkestoffet er utvunnet fra reker. Flere studier viser at dette ekstraktet virkelig gi en merkbar slankeeffekt og forskere ved University of Auckland har gjennomgått mer enn 10 studier på slankeeffekten fra Kitosan. Dere konklusjon er at studiedeltakerne som fikk Kitosan opplevde et betydelig større vekttap enn deltakerne som fikk et placebo. Det finnes imidlertid også enkelte studier som viser liten eller ingen slankeeffekt.

Spirulina er en såkalt supermat som blant annet kan dempe søtsuget, samt sørge for en mer velfungerende metabolisme. Det er imidlertid ikke slankeeffekten som er den største helsefordelen fra denne ingrediensen som inneholder store mengder viktige næringsstoffer. I følge authoritynutrition.com kan Spirulina styrke immunforsvaret, øke utholdenheten, ha en stabiliserende effekt på blodsukkeret (redusert søtsug), motvirke høyt blodtrykk, med mer. Mer informasjon finnes der hvor du kan kjøpe Spirosan.

I menyen finner du omtaler av andre slankeproduktet, med og uten glucomannan. Vi anbefaler blant annet vår omtale av bestselgeren Coffee Zero, samt vår omtale av slankemedisin. Et populært slankemiddel med glucomannan kan du lese om her. På siden köpa läkemedel på nätet finner svenske lesere informasjon om glucomannan og andre helseprodukter.