ChiliTrim funker mot overvekt

Denne artikkelen ble sist oppdatert i september, 2018

Tusenvis av nordmenn har allerede slanket seg med glucomannan og nå får du dette unike slankemiddelet i kombinasjon med chili og krom. Det gir en unik kombinasjon av effektive virkestoffer og ChiliTrim er garantert et slankeprodukt som funker.

Om bestilling og priser

I skrivende stund kan du kun kjøpe ChiliTrim fra denne norske nettbutikken som har spesialisert seg på helseprodukter. De tilbyr gode priser og du kan velge mellom abonnement og vanlig kjøp. Dersom du belger det bindingsfrie abonnementet er prisen for en måneds forbruk 249 kroner. Tilsvarende pris ved ordinært kjøp er kroner 349. ChiliTrim er med andre ord et rimelig slankeprodukt og her får du god valuta for pengene.

Dette produktet funker

Det finnes i dag en rekke slankeprodukter som beviselig virker, men få om noen kan måle seg med ChiliTrim som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser. Disse ingrediensene har mange gode erfaring med å benytte hver for seg. Glucomannan for å kutte kalorier, krom for å dempe søtsuget og chili for å øke forbrenningen. Med ChiliTrim får du med andre ord både i pose og sekk og du slipper å benytte flere forskjellige slankeprodukter.

Chili øker forbrenningen

En rekke studier viser at chiliekstrakt tatt som piller/kaplser gir økt forbrenning og effekten er betydelig. De forskjellige studiene viser en daglig økning i kaloriforbruket på 100 – 300 kcal og det tilsvarer 5 – 15 kilo fett i løpet av et år. ChiliTrim kan med andre ord utgjøre en stor vektforskjell og chili bidrar til å øke forbrenningen på minst to måter.

Hovedforklaringen på hvorfor chili kan øke forbrenningen så mye er noe som kalles metabolsk termogenese. Kort forklart øker chili den mengden energi (kalorier) som går med til kroppens varmeproduksjon. Det er en prosess som krever mye energi og det er som nevnt snakk om en betydelig økning i forbrenningen. Her kan du lese mer om slankeeffekten fra chili

Relativt nylig har forskere funnet ut at chili har evnen til å omdanne hvite fettceller til brune fettceller, i kroppen vår. Det er meget godt nyheter fordi hvite fettceller lagrer energi, blant annet rundt magen. Brune fettceller bidrar derimot til at energi forbrennes. Det er for øvrig virkestoffet capsacin som sørger for at chili virker mot overvekt og det er også capsacin som gir chili den sterke smaken. Les mer om slankeeffekten fra chili

ChiliTrim for kalorikutt

ChiliTrim kan som nevnt også hjelpe deg med å kutte kalorier og en del av æren for det kan tilskrives krom som virker ved å stabilisere blrodsukkeret. Resultatet er mindre søtsug og dermed blir det enklere å unngå søtsaker og usunn småspising. Les mer om slankeeffekten fra krom.

Den viktigste bidragsyteren er imidlertid glucomannan som er et helt unikt slankemiddel. Som det eneste naturlige slankeproduktet har nemlig glucomannan blitt godkjent av EU sine eksperter. Godkjennelsen innebærer at glucomannan kan anbefales til slanking og den er gitt etter grundige vurderinger av relevant forskning.

Effekten fra glucomannan er at du begynner å føle deg mett allerede før du begynner å spise og dette er hva som skjer. Når du tar ChiliTrim vil kostfibrene i glucomannan ta til seg store mengder vann og danne en masse som gir metthetsfølelse. Metthetsfølelsen vil for øvrig også vare lenger etter måltidene og vi kan trygt slå fast at ChiliTrim hjelper mot overspising. Les mer om slankeeffekten fra glucomannan

Sjekk hvorfor Redufim kan hjelpe deg ned i vekt